0653655178 merelwes@gmail.com

OMGEVING

’s-HERTOGENBOSCH

Onze charmante provinciehoofdstad biedt tal van uiteenlopende bezienswaardigheden en activiteiten. Denk aan het Noord Brabants museum, de Sint Jans kathedraal en de Binnendieze. Er worden rondvaarten georganiseerd over deze Binnendieze en langs de stadswallen. Hiernaast heeft ’s-Hertogenbosch een uitgebreide agenda van verschillende evenementen en festivals zoals Jazz in Juketown, Theaterfestival Boulevard, de Proeverij en dan is er natuurlijk ook nog het Carnaval…

EFTELING

Dit prachtige attractiepark moet u gezien hebben als u met de kinderen bent en ook voor ieder ander is dit feestelijke uitstapje zeker aan te raden.  (www.efteling.com)

RESTAURANTS

Wij geven u graag restauranttips: van ster (niveau) tot bistro/eetcafé! Als echte Bourgondiërs verwijzen wij u graag naar de leukste adresjes en kunnen desgewenst van tevoren voor u reserveren.

GOLFEN

Voor de golfliefhebber liggen in de nabije omgeving van karakter maar liefst twee populaire banen. Allereerst biedt golfclub de Dommel met zijn prachtige 18 holes in bosrijke omgeving een unieke beleving. Daarnaast biedt Golf Parc de Pettelaar met negen holes en verlichte driving range een fantastische golf ervaring zowel voor de beginnend liefhebber als de geoefende speler.

SAUNA BEAUTYRESORT

In ’s-Hertogenbosch vindt u één van de mooiste sauna’s van Nederland. Sauna en beautyresort Devara is recentelijk omgetoverd tot prachtig wellnesscentre waar u lekker kunt ontspannen en uzelf kunt laten verwennen met een heerlijke behandeling. (www.devarana.nl)

WANDELEN EN FIETSEN

De prachtige omgeving van Den Dungen en ’s-Hertogenbosch biedt ruime mogelijkheden voor wandelaars en fietsers. Denk hierbij aan de Loonse en Drunense Duinen, de Campina en de Vughtse Heide.