0653655178 merelwes@gmail.com

ARRANGEMENTEN

Huwelijksarrangement

Uw trouwdag in stijl afsluiten met een overnachting in onze luxe suite en nog heerlijk nagenieten van uw dag met een glaasje champagne en verrukkelijke bonbons van patisserie de Rouw. De volgende dag kunt u lekker uitslapen gevolgd door een uitgebreid ontbijt op de kamer. €65,- per persoon.

Culinair Arrangement

2 nachten verblijven in onze luxe suite inclusief ontbijt. Op 1 van de avonden wordt u ontvangen in restaurant de Heer Kocken (bekroond met een Michelin ster) met een glas champagne. Vervolgens zal John Kocken voor u een culinair 4 gangen diner bereiden gecomplimenteerd door bijpassende wijnen. Het diner wordt afgesloten met koffie en friandises. €185,- per persoon.

Verwen Arrangement

2 overnachtingen inclusief ontbijt. 5 gangen diner bij restaurant ‘t Vervolg. Hele dag genieten in Devara sauna en Beautyresort. €145,- per persoon.

Diner a la Maison

Uw gastheer Boris is een gepassioneerd hobbykok. Indien vooraf gereserveerd is het mogelijk te genieten van een 3 gangendiner bereid van seizoens- en streekproducten zoals asperges, aardbeien, kersen en eventueel gecombineerd met smaakvolle wijnen uit eigen wijnkelder. €24,95 per persoon, €37,50 inclusief wijn.

Een Kado met Karakter

Geschenkvouchers zijn mogelijk voor 1 of meerdere nachten en eventueel in combinatie met diner en/of wijn.